Feliz año nuevo

Laatst geüpdatet op 12 januari 2024

Gelukkig nieuwjaar

2023 is bijna voorbij en 2024 staat voor de deur

Ik weet niet hoe jij dat zelf doet maar wanneer een jaar bijna voorbij is probeer ik altijd te reflecteren op wat er achter me ligt. Dus de afgelopen dagen ben dan ook door al mijn fotos gegaan van het afgelopen jaar, en mijn hart is gevuld met dankbaarheid doordat ik zo veel dingen tegenkom die dit jaar zo bijzonder hebben gemaakt. 

Een aantal van die momenten wil ik hier noemen zodat ook jij dit met mij mee kunt vieren. Zonder jou had 2023 er voor mij en velen anderen in Mexico er namelijk heel anders uitgezien. 

– Ons schip de Amazing Grace is voor het eerst uitgevaren als voorbereiding op vele outreaches naar eilanden en gemeenschappen aan de kust van Mexico

– In 2023 heb ik leren zeilen op onze zeilboot de ‘legacy’ 

– Ook mocht ik dit jaar een nieuwe ministry opstarten die gericht is op de verschillende inheemse gemeenschappen hier in Mexico met hun rijke cultuur en grote variatie aan talen. 

– Ik heb mee mogen bouwen aan drie huizen voor families in nood hier in de stad Mazatlan

– Ik heb geleerd om mijn eigen brood te bakken en kan ik zeggen dat ik een klein beetje heb leren surfen 

– We hebben met ons medisch team verschillende medische brigades kunnen doen in de buitenwijken van onze stad. Honderden patiënten zijn gezien en behandeld

– Voor het eerst heb ik vrienden bij mij thuis in Mexico mogen ontvangen. 

– Ik heb een medische training mogen volgen waardoor ik beter werk kan verrichten op plekken waar geen voorzieningen aanwezig zijn. – Ik heb mee mogen werken aan de mondelinge vertaling van een bijbelboek in een van de inheemse talen in het zuiden van het land. 


En dit zijn nog maar een paar van de highlights die ik met je wil delen maar er zijn er nog veel meer. Op deze manier wil ik je bedanken voor hoe je in 2023 naast me hebt gestaan, hebt geloofd in wat ik mag doen in Mexico en me hebt bemoedigend om door te gaan. 

Feliz año nuevo!